menuMenu

hvad er 1:1 træning?

Der er mange måder at træne på, og der kan være mange forskellige årsager til at man ønsker, eller er nødt til at træne. 

Hos Ro & Styrke træner du med din personlige træner, Maria, som er Gotveduddannet Bevægelsespædagog og -underviser. Det giver dig tryghed, god variation og mulighed for at stille spørgsmål om netop dine motiver og kropslige udfordringer, og du får støtte, vejledning og motivation til at yde dit bedste og nå dine mål.

Du får et individuelt træningsprogram, og gennem målrettede øvelser arbejder vi på at du eksempelvis får:

 • Øget muskelstyrke
 • Bedre balance
 • Større smidighed
 • Bedre koordination
 • Hurtigere reaktion
 • Større udholdenhed
 • Indsigt i din krop og dens signaler

Dit træningsprogram er helhedsorienteret, og tager udgangspunkt i din hverdag, din fysik og dine ønsker. Du får trænet hele kroppen, og du vil opleve at blive stærkere, mere smidig og få en større bevægelsesglæde og ønske og energi til et mere fysisk aktivt liv. Undervejs, evaluerer vi og justerer op eller ned i forhold til dine resultater. Træningen foregår både i professionel træningsmaskine hvor du styrker specifikke muskler, og på gulv hvor du både får styrket muskler, balance og koordination. Du får også øvelser, som du kan lave derhjemme mellem træningssessionerne.

1:1 træning kan være effektivt for utrænede/nybegyndere, som ønsker hjælp til en sundere og stærkere krop. Det er også muligt at I kan træne 2 personer sammen, og på den måde både få personlig træning samt motivation og glæde ved at træne sammen.

hvem kan få glæde af 1:1 træning

 • Har du en meget stillesiddende hverdag, kan en ugentlig times effektiv træning med din personlige træner gøre en stor forskel. Den kan give dig energi, lyst og overskud til at få mere bevægelse ind i din hverdag, og dermed forebygge smerter i ryg, skuldre, nakke osv.
 • Er du nybegynder, foretrækker du måske at træne i rolige omgivelser fremfor et stort træningscenter. Hos Ro & Styrke kan du træne i professionel fitness-maskine og med redskaber, og på gulv med din egen personlige træner, som vejleder, motiverer og hjælper dig med at mærke fremgang og nå dine mål.
 • Oplever du at din balance, koordination og muskelkraft eller muskelbalance langsomt er blevet svækket, vil 1:1-træning hos Ro & Styrke gøre en mærkbar forskel, så du igen kan bevæge dig trygt, sikkert og smertefrit. Samtidig bliver du klogere på hvordan din krop fungerer, og hvilke øvelser/træning du kan lave for at styrke den og forebygge.
 • Er dit genoptræningsforløb i det offentlige slut, kan du med fordel fortsætte din træning hos Ro & Styrke. Du bestemmer selv, om du vil træne hver eller hver anden uge. Jeg vejleder, motiverer og sikrer at øvelserne udføres korrekt, så du opnår resultater. Hvis I er to, er I velkomne til at komme og træne sammen.
 • Er I et par stykker som gerne vil træne sammen, får I oveni individuelle træningsprogrammer stor fleksibilitet og ingen bindingsperiode. I kan træne 1-2 timer ad gangen, 1-2 gange om ugen. Det er helt op til jer.