menuMenu

dybdemassage 

for hele kroppen

Du vil opleve en massage, der går i dybden i dit bindevæv og i dine muskler for at løsne spændinger, infiltrationer eller sammenvokset væv. Jeg kombinerer lange strøg med pres, friktioner, tryk, stræk og  åndedræt. 

 Jeg bruger hænder, albuer og arme til at massere med, og kan også bruge redskaber som massagebold o.lign. Via stræk og udspænding kan jeg også arbejde med bevægelighed i dine led. Det er mit håb, at du vil føle dig både stærkere, længere og lettere efter en helhedsorienteret dybdemassage-behandling.

En behandling omfatter dybdemassage, stræk og bindevævs-massage af hele kroppen:

  • Hovedbund, nakke og skuldre
  • Arme og hænder
  • Ryg, lænd og baller
  • Ben og fødder
  • Mave, bryst og hals
  • Ansigt
Vi kan også arbejde med dit åndedræt og udforske øvelser der kan virke forebyggende for spændinger i din hverdag. Behandlingen starter altid med en dialog om dine behov og ønsker, og så planlægger vi massagen ud fra det. Du kan med fordel skrive kommentarer, når du bestiller.

Du kan vælge 60 eller 90 min. fuldkropsbehandlinger. Og til de travle kan jeg tilbyde en Quickfix-behandling på 30 min., hvor der udelukkende fokuseres på ryg, skuldre og nakke.

Når du vælger 90 eller 60 min. massagebehandlinger, er der tid til at fordybe sig og behandle flere problemområder.

sådan bestiller du massage 

Når du trykker på Bestil-knappen nedenfor kommer du direkte til booking-kalender og betaling. Du kan betale med kort eller Mobilepay.
Skriv gerne i kommentarfeltet, hvis du har særlige kropslige gener, som du ønsker, at jeg skal rette særlig opmærksomhed mod. 

Jeg glæder mig til vi ses.

Betingelser for afbud

Du kan frit afbestille eller ændre din massagebestilling indtil 48 timer før behandlingsstart.

Afbestiller eller ændrer du senere end 48 timer før behandlingsstart, vil du blive opkrævet 75% af beløbet for din bestilling.