menuMenu

Kom som du er -
og bliv glad i kroppen

min Mission
og mine værdier

Ro & Styrke er til for at forbedre livskvaliteten for mennesker gennem: Massagebehandlinger, individuelle træningsprogrammer, kurser, Gotvedgymnastik og bevægelsesundervisning. 

Som grundlægger af klinikken Ro & Styrke er det min passion, at sætte dig i centrum og vejlede dig og tilbyde individuel kropslig behandling der f.eks. vil lindre smerter og spændinger, øge din bevægelsesglæde, kropsbevidsthed og mobilitet i hverdagen - uanset din alder, dit erhverv eller dit fysiske udgangspunkt. 

I alle mine behandlinger arbejder jeg helhedsorienteret og ud fra kroppens naturlige bevægemønster og opbygning. Min faglighed baserer sig på naturvidenskab og kroppens naturlige opbygning og processer. 

Jeg har respekt for at menneskers forudsætninger, fysik og mål er forskellige, og derfor er min behandling og vejledning individuel. Og du er sikret tilfredshed, og at du når dine mål skånsomt og effektivt.

Klienter hos Ro & Styrke er både mænd og kvinder i alle aldre.  Særligt seniorer og utrænede voksne og unge som ønsker at styrke kroppen, har glæde af mine tilbud om massage og personlig træning. 

Studerende med gyldigt studiekort får særlig rabat på massagebehandlinger. Det gør de, fordi jeg synes, det er vigtigt at unge mennesker, som i perioder kan føle sig særligt stressede eller usikre, kan få mulighed for at opleve, at et af redskaberne til at takle psykiske ubalancer og stress, kan ske ved at påvirke kroppen gennem massage, bevægelse og åndedræt. Kort sagt at få bedre føling med sin krop, og bruge bevægelse og kropsbehandlinger til at "styre" nervesystemet og give kroppen energi eller fjerne smerter spændinger eller uro.

Jeg bruger nøje udvalgt musik i min bevægelsesundervisning, da musik både kan stimulere, støtte og aktivere eller skabe ro.

Du er altid meget velkommen til at skrive til mig, hvis du har spørgsmål, eller vil høre hvordan jeg kan hjælpe dig.

Jeg glæder mig til at tage imod dig i min klinik.

Maria With Feldman
Bevægelsesunderviser og Massør fra Gotvedinstituttet
Grundlægger af Ro & Styrke