menuMenu

om klinikken 

ro & styrke

Ro & Styrke er en soloklinik, grundlagt i december 2020, drives af Maria, som er uddannet Bevægelsesunderviser og Massør fra Gotvedinstituttet. Klinikken ligger centralt på Frederiksberg i et rækkehus i Fuglebakkekvarteret på Godthåbsvej med gratis parkering og gode forbindelser med offentlig trafik.

Klinikkens personlige indretning afspejler en stor interesse for kunst og design, og målet har været at sætte en moderne og behagelig stemning, hvor du hurtigt kan finde ro, når du kommer for at få massagebehandling. Samtidig er klinikken også indrettet til bevægelse og træning på gulv og i professionelt træningsudstyr, hvor sikkerhed og komfort er i top.

Du har hos Ro & Styrke derfor mulighed for at kombinere massagebehandling med træning og dermed få en helhedsorienteret kropsbehandling, grundtræning og vejledning, som både er motiverende og effektiv.

dine fordele 

I mine behandlinger sætter jeg faglighed og professionel tilgang til dine behov højt. Samtidig er det også mit ønske, at alt det omkring din behandling fuldender din oplevelse. Du skal bare komme som du er, og nyde din behandling eller træning fuldt ud. 

Når du får massage hos Ro & Styrke får du disse fordele: